Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı 2015
Kocaeli Üniversitesinin yapmış olduğu duyuruya göre 4/B Sözleşmeli Personel Alımı yapacak. Kocaeli Üniversitesi kadrosuna dahil etmek için. Biyoloji Lisans Programından mezun olmak şartı ile 1 adet Diğer Sağlık Personeli ve Eczacılık Fakültesi mezunu olmak şartı ilede 1 adet Eczacı olmak üzere toplamda 2 adet 4/B Sözleşmeli Personel alacaktır. Adayların bütçe giderleri Döner Sermaye Gelirlerinden Karşılanacaktır.
Eczacı pozisyonununa başvuruda bulunacak adaylardan kesinlikle KPSS sınavına girmiş olma şartı istenecektir. Eğer başvuracak Eczacı adaylarının sayısı ilanda belirtilen sayıdan fazla olmasında alınacak eczacı mülakat sonucuna göre belirlenecektir.
Başvuruda bulunacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmalıdır, Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmalı ve başvuruda bulunacak erkek adaylarının askerliği yapılmış olmalı veya askerlik çağına gelmemiş olmalıdır. Bu genel şartları taşıyan adaylar sadece başvurularını erçekleştirebilirler.
Başvuruda bulunacak adayların mutlaka aşağıdaki belgelere sahip olması gerekmektedir.
1- 2014 KPSS sonuç belgesi fotokopisi.
2- Nüfus cüzdan fotokopisi
3- Diploma fotokopisi
4- 1 adet resim 
Kocaeli Üniversitesinin  bünyesine istihdam etmek üzere alacağı personellerin başvurularını en geç 28 Nisan 2015 Mesai bitimine kadar Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Personel Bürosu Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe- İZMİT/KOCAELİ adresine şahsen başvuru yapmalıdırlar.
Ayrıca Posta yolu ile başvurudan bulunana adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Başvuru süresinin son günü resmi tatil gününe rastlaması halinde takip eden iş gününün mesai bitimine kadar (17:30) müracaat kabul edilecektir. Üniversitemize bu ilanın yayımından önce yapılmış bulunan müracaatlar geçersiz olup, söz konusu iş talepleri hakkında her hangi bir işlem yapılmayacaktır.
İlanın Tam Metnine Ulaşmak için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim