Devlet Personel Başkanlığı tarafından 01 Şubat 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre, Kocaeli Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı toplamda 107 kişilik kadro ile alım yapacağını duyurdu. Yapılacak duyuruya göre Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesi uyarınca farklı kadrolarda toplamda 107 personel alınacak. Ayrıca adayların bu yönde 2016 yılında yapılan KPSS den B Grubu puan durubundan puan almış olmaları gereklidir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NELERDİR?

Kocaeli Üniversitesi alımını yapacağı sözleşmeli personel kadroları, Lisans mezunu 53 ve meslek lisesi mezunu 34 sözleşmeli personel, 1 Diyetisyen, 1 Sağlık Fizikçisi, 10 Büro Personeli ve 8 Diğer Sağlık personeli olmak ğzere toplamda 107 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER NELERDİR?

Kocaeli Üniversitesi alacağı personel adaylarından yukarıdakş kadrolara göre genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarındn mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Bunlar dışında, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kurumdan disiplin suçu ile ayrılmamış olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

 Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilecek. Buna göre başvurular en geç 15 gün içerisinde yani en geç 14 Şubat 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Başvuru formu, 2016 KPSS sonuç belgesi, Diploma Fotokopisi, 1 ader resim, Erke kadaylar için askerliğini gösterir belge ve Nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte son başvuru gününe kadar Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Personel Bürosu Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Aşağıda ilanın tam metnine başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam metni için Buraya Tıklayınız.

Başvuru formuna Buradan ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim