Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Kırıkkale Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Kırıkkale Üniversitesi 30 Hemşire, 6 Fizyoterapist, 1 Psikolog, 4 Röntgen teknisyeni, 6 Diğer Sağlık Personeli ve 4 Ebe olmak üzere toplamda 51 sözleşmeli personel alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları geremektedir.

BAŞVURULAR:

İlgili ilana başvuruda bulunacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlitke başlıyabilir ve en geç 15 içerisinde yani 27 Temmuz 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’na şahsen yapmaları gerekmektedir. Adayların posta yolu ile yaptıkları başvurular kabul edilmeyecektir. 

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim