Kastamonu İl Özel İdaresi Devlet Personel başkanlığı tarafından yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunana personel ihtiyacını karşılamak için farklı pozisyonlarda ve farklı eğitim seviyesinde toplamda 8 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Yapılan duyuruya göre 7 Tekniker ve 1 Sağlık Hizmetler Sınıfından alım yapacak. Kastamonu İl Özel İdaresi 3 adet İnşaat Mühendisi, 2 adet Makine Mühendisi, 1 adet Harita Mühendisi, 1 adet Restorasyon Teknikeri ve 1 adet Biyolog olmak üzere kadro dağılımları bu şekildedir. Bu adaylardan aranan şartları taşıyan adaylar, başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurular, en geç 06 Şubat 2017 tarihine devam edecektir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Kastamonu İl Özel İdaresi Alım yapacağı adaylardan, herhangi bir sosyal güvenlik kurumunda yaşlı aylığı veya emekli maaşı almıyor olması, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Erkek adaylar için askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar, Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Üniversitelerin istenilen bölümlerinden mezun olmuş olmak, İl Özel İdaresinin görevli diğer personellerin çalışma şartlarına ve mesaisine uymayı kabul etmek, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumu söz konusu olmaması, Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen, Mahalli İdare Sözleşmeli Personel Ücret Tavanları limitleri dahilinde, İl Özel İdaresinin belirleyeceği ücreti kabul etmek,Müracaat tarihi itibariyle Kastamonu İli ve İlçelerinde en az son 6 ay ikamet ediyor olmak ve Nüfus Müdürlüğünden yazılı adres kayıt bildirimi almak, şartları aranmaktadır. Ayrıca özel şartlara ulaşmak için ilanın tam metnini incelemeniz gerekmektedir. Bütün şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. Başvurusu onaylanan adaylar Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından yapılacak sözlü/ mülakat a çağırılacaktır. Sınavda başarılı olan adaylar kadroya alınacaktır. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar en geç 06 Şubat 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Kastamonu İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne, ilk müracaatta istenen belgelerle birlikte elden yapılacaktır. Ayrıca Buraya Tıklayarak ilanın tam metnini açabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.