Karayolları Genel Müdürlüğüne 180 personel alımı yapılacak. Başvurular 28 tarihinde başladı. KGM peorsonel alımına başvuru yapacak olan adaylar için son başvuru süresi 3 Nisan 2018 tarihinde son bulacak. Lisans ve Önlisans mezunlarının başvuru yapabileceği alımlarda başvurular ÖSYM üzerinden yapılacak. KGM personel alım başvuru şartları neler?

KGM SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI! BAŞVURUDA GENEL BİLGİLER

657 sayılı DMK'nın 4. maddesi hükümlerince sözleşmeli olarak istihdam edilecek olan personeller 2016 KPSS sınavına girerek puan almış olmak yeterli olacak. Adayların KPSS puanlırında önlisas adayları için P93, Lisans adaylar için ise P3 puanı dikkate alınacak. Tercihler ÖSYM üzerinden alınacak. 28 Mart ile 3 Nisan tarihleri arasında tercih alınacak. Adayların 30 tercih hakkı bulunacak. 3 Nisan salı günü saat 23:59'ya kadar başvuru yapılabilecek. 

2018/3 ATAMASINDA ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİH YAPABİLECEĞİ KADROLAR

Karayolları Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra teşkilatı için Ön lisans mezunlarının başvuru yapabileceği 25 kadro bulunuyor. 25 kadronun tamamı Teknisyen kadrosuna ayrıldı.

LİSANS MEZUNLARININ TERCİH YAPABİLECEĞİ KADROLAR

KGM personel alımı Lisans mezunları için 155 kadro ayırıldı. 2018/3 merkezi atamalar ile yapılacak olan atamalarda en fazla 30 tercih yapılabilecek. 129 mühendis, 19 büro personeli, 5 mimar, 2 şehir planlayıcısı kadroları bulunuyor. 

Karayolları Genel Müdürlüğü 180 sözleşmeli personel alımına ilişkin başvuru şartları, başvuru koşulları ve tercih kılavuzu için tıklayın

Editör: TE Bilisim