Resmi Gazete ve İŞKUR İlanları yayımlandı. Ön Lisans mezunları içerisinden işçi alımı yapılacak. Bu kapsamda Karayolları Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğünde bulunan işçi eksikliğini karşılamak üzere alım yapacak. Ön Lisans Mezunu Personel Alımı yapılacak olup TMY kapsamında olan adaylar başvuru yapabilecek. İlan İŞKUR üzerinde yayımlanarak başvuru süreci başladı.

KADRO BİLGİSİ:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Karayolları Emniyetinin işçi alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, KPSS ye girmiş ve Ön Lisans seviyesinde puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Vardiyalı çalışmasına engel olabilecek herhangi bir durumu olmamak, Adayların görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmaması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Karayolları Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğüne garson Alımı yapacak olup başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılacak. Buna göre adaylar " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden İş İlan No (00006170633) ile yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim