Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı için ilan yayımladı. Az önce yayımlanan ilana göre Karayolları Genel Müdürlüğü ( KGM ) 170 kişilik boş kadrp ile 657 Sayılı Devlet memurları kanunun Değişik 4 üncü maddesinin (B) fıkrası hükümleri ile 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” a göre KGM sözleşmeli olarak 170 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

KGM Personel Alımı Tercih Kılavuzu İle Yapılacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 170 personel alımı için başvurular Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılacak. ÖSYM KPSS tercih kılavuzu yayımlayarak fakrlı alanlarda olmak üzere alım yapılacak. B Grubu KPSS Puanı esas alınarak Merkezi Yerleştirme ile istihdam edilecek.

170 Personel Alımı Tercihleri Başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre ÖSYM üzerinden yerleştirmeler Tercih kılavuzu ile 07 EKim 2020 tarihi ile başlayacak olup en geç 12 Ekim 2020 tarihine kadar yapılacak. Adaylar tercihlerini (http://www.osym.gov.tr) adresi üzerinden gerçekleştireceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 12 Ekim 2020 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir

Tercih Kılavuzu Yayımlandı!

ÖSYM'den az önce gelmiş olan duyuruya göre Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS 2020/13 kapsamında tercih Kılavuzu ile 170 personel alımı ilanı duyuruldu. tercih süreci başlamış olan ilan için tercihler 20 TL ücret karşılığında yağılacak. Ayrıca alımlar Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında yapılacak olup, tekniker, Mimar, Şehir Plancısı ve Mühendis kadrolarında yapılacak.

TERCİH KILAVUZU BURADA

Editör: TE Bilisim