Karadeniz Teknik Üniversitesi yayımladığı ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Sözleşmeli olarak personel alımı yapacğaını ilan etti. Söz konusu ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup adaylar başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerkemektedir. Bu yönde Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Lisans bölümü mezunu 14 sözleşmeli hemşire alımı yapacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Karadeniz Teknik Üniversitesi alımını yapacağı hemşire adaylarından, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından 2018 yılı KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 18 Eylül 2018 tarihnde başlayabilecekler. Buna göre başvurular en geç 02 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü en geç saat 17:00 a kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular Karadeniz Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığının http://www.ktu.edu.tr/personel-tum duyuru web adresinden temin edilecek örnek başvuru dilekçesi ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına elden yapılması gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim