Karadeniz Teknik Üniversitesi Personel alımı için ilan yayımladı. Resmi gazetede gelen ilana göre Karadeniz Teknik Üniversitesi  ( KTÜ ) Merkez Teşkilatı birimindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında 4/B sözleşmeli Sağlık Personeli alımı yapılacak.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

Karadeniz Teknik Üniversitesi  Farabi Hastanesine Lisans mezunu adaylar içErisinden Kadın veya Erkek Sağlık Fizikçisi alımı yapılacak. Hastane Personeli alımı için kontenjan bilgisi şöyledir;

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

Adayların 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans seviyesinde P3 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

Eğitim Şartı Nedir?

Fizik, Fizik Mühendisliği veya Nükleer Enerji Mühendisliği lisans bölümlerinden birinden mezun olmak ve Sağlık Fiziği alanında yüksek lisans yapmış olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını yapmış olmaları gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 16 - 30 Nisan 2024

Başvuru Adresi: Karadeniz Teknik Üniversitesi, Kanuni Kampüsü Personel Daire Başkanlığı, 61080 Ortahisar / Trabzon / TÜRKİYE

İLANIN TAM METNİ

Editör: Erhan İmamoğlu