Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde 100 kişilik boş kadro sözleşmeli personel alımı yapmaktadır. 

Buna göre Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesine 100 kişilik boş kadro ile, Lisans mezunu 60 Hemşire, Lise mezunu 10 Hemşire, 1 Ebe, 9 Diğer Sağlık Personeli, 11 Sağlık Teknikeri, 5 laborant ve 4 Eczacı olmak üzere 100 sözleşmeli personel alacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Söz konusu ilan 28 Ağustos 2018 tarihinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularına 03 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte en geç 15 gün içerisinde Necmettin Erbakan Üniversitesi personel daire başkanlığına yapmaları gereklidir. Söz konusu başvurular 17 Eylül 2018 tarihind sona erecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

adayların Necmettin Erbakan Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabiecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve bunu sağlık raporu ile belgelemek ve Lisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP3, Önlisans mezunları için 2016 KPSSP93 ve Ortaöğretim mezunları için 2016 KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

İlanın Tam Metni