Devlet Persone lBaşkanlığı tarafından yayımlanan ilanlara göre kamuya farklı Üniversiteler çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre adayların Kamu Personeli Seçme SInavından almış oldukları puanlar değerlendirilere adaylara yapılan sıralam sonucunda mülakat yapılacaktır.Buna göre DPB'de yayımlanan ilana göre 2 farklı üniversite bünyesine toplamda 165 kişilik boş kadro ile sözleşmeli sağlık personeli alacak.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

2 Üniversite kamuya 165 sağlık personeli alımı yağıyor. Buna göre Atatürk Üniversitesi 152 ve Yozgat Bozok Üniversitesi 13 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Atatürk Üniversitesi 152 kişilk kadro ile, 100 Hemşire, 5 Anestezi Teknikeri, 25 Radyoloji teknikeri, 6 laborant, 3 fizyoterapist, 4 eczacı, 2 Psikolog ve 2 Diyetisyen alımı yapacak.

Yozgat Bozok Üniversitesi ise, 2 Ebe, 1 Laborant, 7 Sağlık Teknikeri ve 3 Diğer saplık personeli olmak üzere toplamda 13 sözleşmeli personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için aranan şartları taşımaları gereklidir. Buna göre adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen eğitim seviyesinde eğitimini tamamlamış olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Yukarıda belirtilen nitelikleri taşıyan adaylar başvuru yapabilirler. Buna göre başvurular ilanların yayımlandığı tarih itibari ile başladı ve adaylara 15 günlük başvuru süresi verildi. Buna göre Atatürk Üniversitesi'ne başvurular en geç, 27 Ağustos 2018 tarihine kadar ve Yozgat Bozok Üniversitesine en geç 29 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular her Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Atatürk Üniversitesi İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Bozok Üniversitesi İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim