Kamuya memur personel alımı ilanları yayımlandı. Türkiye Cumhuriyeti Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan Sözleşmeli Personel Alımı ilanına göre 1054 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden alım yapılacak olup ilanlara başvuru süreci başlamıştır.

İşin Olsa ekibi olarak özel hazırladığımız bu haberimizde sizlere 4/B Sözleşmeli Personel kadrolarında alım yapılacak bakanlıkları ve kurumların ilanlarını aktaracağız.

ALIM YAPACAK BAKANLIKLAR VE KURUM İLAN DETAYLARI:

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İlanları:

Dışişleri Bakanlığı bünyesine farklı birimlerde görevlendirmek üzere 4 Sözleşmeli Personel alımı yapılacağını açıkladı. Bu yönde alımlar:

  • T.C. Los Angeles Başkonsolosluğu,
  • T.C. Düsseldorf Başkonsolosluğu,
  • T.C. Paris Büyükelçiliği,

birimlerinde yapılacak. İlgili yurtdışı birimlerine Bakanlık tarafından Sözleşmeli Sekreter alımı yapılacak. Türk Uyruklu adaylar tarafından alım yapılacak olup KPSS Şartı aranmıyor. Ayrıca ilgili ilanlara başvuru için en az lise mezunu olmak, 41 yaşından büyük olmamak ve alım yapılacak ülkenin dilini ve Türkçe'yi iyi derecede biliyor olmak şartları aranacak.

Pamukkale Üniversitesi Personel Alımı İlanı Detayları:

Üniversiteye 2021 yılı sözleşmeli Sağlık Personeli alımı ilanı yayımlandı. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak. Alımları Hemşire, Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknikeri, Eczacı ve Diğer Sağlık Personeli kadrolarında yapılacak. Adaylar başvurularını en geç 28 Eylül 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı Personel Alımı İlan Detayları:

Adalet Bakanlığına toplamda 26 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar KPSS Puanı ile yapılacak olup 60 Kamu Personeli Seçme Sınavından 60 veya 70 puan almış olmak şartı aranacak. Bu yönde Bakanlık 8 Çözümleyici ve 18 Mühendis alımı yapılacak. Başvurular başlamış olup en geç 24 Eylül 2021 tarihine kadar yapılacaktır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı İlanı Detayları:

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1000 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak. Adayların uzun zamandır beklediği ilan ile kamuya 1000 sözleşmeli Antrenör Alımı yapılacak. Alımlar farklı kontenjanlarda yapılacak olup başvuru süreci hafta başlıyor. Başvuru için adaylardan 2020 yılı KPSS puanından P3 puanı ile 60 puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca eğitim olarak ise Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde beden eğitimi veya spor eğitimi veren bölümlerinden mezun olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 65 yaşından büyük olmamak şartları aranacak.

İLANLARIN DETAYLARINI İNCELEME:

Yukarıdaki ilanların detaylarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Kamuya alınacak personel adayları için hazırlanmış olan ilanlara aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilir ve güncel ilanları takip edebilirsiniz.

KAMUYA SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANLARININ TAMAMI BURADA

Editör: TE Bilisim