Devlet Personel Başkanlığı resmi nternet sitesi üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre 11 farklı kamu kurummu bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyor. Başvuru şartları ve başvuru tarihleri duyurulmuş olan ilanlar hakkında detaylı bilgiyi İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

ALIM YAPACAK 11 KAMU KURUMU:

Kamuya sözleşmeli olarak 289 personel alımı yapılacak. Bu yönde söz konusu olan 11 kamu kurumu, Ankara Üniversitesi, Adli Tıp Kurumu, Dışileri Bakanlığı, Devlet Opera ve balesi genel Müdürlüğü, Anadolu üniversitesi, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkalığı, TÜBİTAK, Marmara Üniversitesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlığı, Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığıdır.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Sözleşmeli olarak alım yapacak kamu kurumları adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, SInav tarihi itibari ile 35 yaşından gün almamış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlara başvurular genellikle İnternet yolu ile, posta yolu ile veya şahsen yapılmaktadır. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvurularını gerçekleştirebilecek ve başvuruların başvur utarihleri içerisinde yapılması gerekmeketdir. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantılar sayesinde sözleşmeli personel alımlarına ulaşabileceksiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı 13 Sözleşmeli Personel Alımı ( Son Başvurular 22 Mart 2019 )

Genel Kurmay Başkanlığı Sözleşmeli 51 Kamu Personeli Alımı ( Son Başvurular 29 Mart 2019 )

Enetji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 6 Sözleşmeli Personel Alımı ( Son Başvurular 05 Nisans 2019 )

Marmara üniversitesi 6 Bilişim Personeli Alımı ( Son başvurular 19 Mart 2019 )

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı

ÖSYM Yüksek Maaş İle Sözşemeli 5 Personel Alımı Son Başvurular 26 Mart 2019

Anadolu üniversitesi 1 Sözleşmeli Personel Alımı

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü

Adli Tıp Kurumu 71 Sözleşmeli Personel Alımı Son Başvurular 05 Nisan 2019

Ankara üniversitesi 132 Sözeşmeli personel Alımı Son başvurular 02 Nisan 2019

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim