Devlet Personel Başkanlığı 9 farklı kamu kurumu için sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. İlanlar arasında üniversiteler, kamu kurumları ve büyükelçilikler yer alıyor. Personel alımı ilanlarına başvurmak için adayların ilanları dikkatli okuması gerekiyor. Ayrıca gerekli şartları taşıyan adayların başvurularını ilanda belirtilen son tarihe kadar eksiksiz tamamlaması gerekiyor.

HANGİ KURUMLAR PERSONEL ALIMI YAPIYOR?

  • Kırıkkale Üniversitesi 46 sözleşmeli personel alımı için ilan verdi. Kurum lisans mezunu 28 hemşire, lise mezunu 2 hemşire personel alımı yapacağı ilanda ayrıca önlisans mezunu 6 sağlık personeli alımı daha yapacak. Kırıkkale Üniversitesi personel alımı ilanında ayrıca ebe alımı ilanı da yer alıyor. Kurum lisans mezunu 10 ebe personel alımı yapacak. Kırıkkale Üniversitesi Personel hemşire, ebe ve sağlık personeli alım ilanı ulaşmak için TIKLAYIN.
  • Selçuk Üniversitesi 47 sözleşmeli personel alımı yapacak. Lise mezunu personel alımının da yapılacağı ilanda toplam 47 personel istihdam edilecek. Selçuk Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanında hemşire, ebe, röntgen teknisyeni, diyetisyen, fizyoterapist, radyoterapi sağlık teknikeri, ameliyathane sağlık teknikeri, paramedik sağlık teknikeri, anestezi sağlık teknikeri ve diyaliz sağlık teknikeri kadrolarına personel alımı yapacak. Adaylar ilanda belirtilen kadrolar için aranan nitelikleri dikkatlice kontrol ederek başvurularını yapmalı gerekiyor. Selçuk Üniversitesi personel alımı ilanına ulaşmak için TIKLAYIN.
  • Balıkesir Üniversitesi 18 sözleşmeli personel alımı ilanı verdi. Kurum verdiği ilanda 18 sözleşmeli personelin 15’inin hemşire kadrosundan olacağını belirtirken diğer sağlık personeli kadrosu için de 3 kişilik kontenjan belirledi. 18 sağlık personeli alımı için adayların ilanda belirtilen bölümlerden mezun olmuş olması gerekiyor. Ayrıca KPSS şartının da bulunduğu alım için hemşire alımı için sertifika veya 1 yıl kamu veya özel hastanelerin yoğun bakım veya acil servisinde çalışmış olma şartı aranıyor. Balıkesir Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanına ulaşmak için TIKLAYIN.
  • Sağlık Bilimleri Üniversitesi 5 sözleşmeli personel alacak. Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Ankara Gülhane Külliyesi’ne 2, İstanbul Mektebi Tıbbiyei Şahane Külliyesine 3 bilişim personeli alımı yapacak. Lisans mezunlarının başvuracağı alımlara ilanda belirtilen kadronun 4 katı aday 2018 yılı KPSS puanı (P3) ve yabancı dil puanı üzerinden değerlendirilerek çağırılacak. Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun adayların başvuracağı alımlar için adaylar yazılı ve sözlü sınavına tabi tutulacak. Sağlık Bilimleri Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanına ulaşmak için TIKLAYIN.
  • Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 7 sözleşmeli personel alımı yapacak. 7 kadronun tamamını hemşire alımı için kullanacak kuruma lisans ve ortaöğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek. 4605 Nitelik kodu, 4605 nitelik ve 2125 nitelik kodu alımları için adaylar DPB’de yayımlanan nitelik kodlarına göre değerlendirilecek. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi personel alımı ilanı için gerekli şartlar ve nitelik kodlarının ayrıntılarına ulaşmak için TIKLAYIN.
  • Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü 15 sözleşmeli personel alacak. Kurum 15 sözleşmeli personel alımını yapacağı yazılı ve sözlü sınav başarısına göre gerçekleştirecek. İlanda istene lisans bölümlerinden mezun adayların başvuracağı alımlar için adaylardan tecrübe de isteniyor. Kurumda sınavı kazanan adaylar tasarım uzmanı ve proje yöneticisi, veri tabanı yöneticisi, veri tabanı uzmanı, uygulama geliştirme uzmanı, kıdemli ağ uzmanı, sistem yöneticisi, sistem uzmanı ve kıdemli bilgi güvenliği uzmanı olarak görev alabilecek. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı ilanının detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN.
  • İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 1 sözleşmeli personel alacak. 1 Atölye Elemanının(Projeksiyon) yapılacağı alım Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Sözleşmesine bağlı olarak çalıştırılacak. Adayların ilkokul veya ilköğretim mezunu olması gereken ilanın detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN.
  • Astana Büyükelçiliği 1 sözleşmeli sekreter alımı yapacak. En az lise mezunu adayların başvurabileceği sekreter alımı için 46 yaşından gün almamış olmak, çok iyi derecede Rusça ve Türkçe bilmek gerekiyor. Astana Büyükelçiliği sözleşmeli personel alımı ilanına ulaşmak için TIKLAYIN.
  • Türkiye Su Enstitüsü 1 sözleşmeli uzman personel alacak. Çevre Mühendisliği lisans bölümünden mezunların adayların başvurabileceği alım için adayların son iki yıl içinde yapılan KPSS’den en az 70 ve üzeri puan almış olması gerekiyor. Ayrıca en az 75 YDS puanının gerekli olduğu alım için adaylar yazılı ve sözlü sınava tabi tutulacak. Türkiye Su Enstitüsü personel alımı ilanına ulaşmak için TIKLAYIN.