Türkiye geneli farklı bölgelerinde bulunmakta olan kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere aralıklarla memur ve personel alımı ilanlarını kamuoyuna duyurmaktadır. Buna göre ilanlar kurumlar tarafından hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığı üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır.

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyurulan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli kamu kurumların 159 sözleşmeli memur ve kamu personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapıyor, adayların başvurular için hangi şartlara sahip olması gerekiyor.

ALIM YAPAN KURUM DETAYLARI NEDİR?

DPB üzerinden yayımlanan ilanlara göre Türkiye geneli farklı kamu kurumlarının en az lise mezunu olmak üzere toplam 159 sözleşmeli memur ve personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapıyor? Aşağı bölüme İşin Olsa ekibi olarak tüm ilanları ve detayları ekliyoruz.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 8 Sözleşmeli Bilişim Uzmanı Alacak ,Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 23 Sözleşmeli Personel Alacak , Türkiye Elektrik İletim.A.Ş.Gen.Md. 20 Sözleşmeli Avukat Alacak, İnönü Üniversitesi 50 Sözleşmeli Personel Alacak ,Düsseldorf Başkonsolosluğu 2 Sözleşmeli Sekreter Alacak ,Atatürk Kültür, Dil Ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 3 Sözleşmeli Personel Alacak, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 4 Sözleşmeli Personel Alacak, Adalet Bakanlığı 21 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak, Adalet Bakanlığı 20 Sözleşmeli Çözümleyici Personel Alacak, Rotterdam Başkonsolosluğu 1 Sözleşmeli Sekreter Alacak, Berlin Büyükelçiliği 1 Sözleşmeli Sekreter Alacak, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı 6 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak olup toplam 159 kişilik kamu personeli alınacaktır.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim