Kamu Denetçiliği Kurumu bünyesinmdeki personel eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli olarak personel alacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilana göre 3 kişilik boş kadro için alım yapılacak. Buna göre Başvurularda artık son günlere geldik. Peki kimler başvuru yapabilecek? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI SONA ERİYO!

Kamu Denetçiliği Kurumu 3 kişilik boş kadro ile  2 Yazılım Uzmanı ( 3 Kat Maaş İle ) ve 1 Ağ ve Sistem Uzmanı ( 2 Kat Maaş İle ) alımı gerçekleştirecek. Başvuru süreci ilanın yayım tarihi itibari ile başlamış olup en geç 15 Eylül 2020 tarihinde sona erecek.

KPSS'Lİ KPSS SİZ ALIM YAPILACAK!

Sözleşmeli Bilişim personeli alımı için adaylardan KPSS şartı talep edilecek. Bu kapsamda lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Ancak KPSS Puanı olnayan adaylar için puanlar 70 olarak hesaplanacak. Bu durumda KPSS puanı yüksek olan adayların şansı daha yüksek olacak. Aynı zamanda adayların Yabancı dil sınavından İngilizce puanından puan almış olmaları gereklidir.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kamu Denetçiliği Kurumu sözleşmeli personel alımı için başvurular 15 Eylülde sona erecek. Başvuruların incelenmesi sonucunda genel ve özel şartları sağlayan adaylardan 2018 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3 puanının %70 ile yabancı dil puanının yüzde 30'nun toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak her bir pozisyonun 10 katı kadar aday, sözlüye çağırılacaktır. Sözlüye girmeye hak kazanan adayların listesi www.ombudsman.gov.tr adresinde ilan edilecektir.

Editör: TE Bilisim