Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyor. Söz konusu ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Buna göre Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi farklı pozisyonlar için başvurularını 15 gün boyunca şahsen alacaktır.

Söz konusu ilan ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Lise mezunu 9 Sözleşmeli Heömşire ve Önlisans mezunu Diğer Sağlık personeli Pozisyonunda Tıbbi Laborant alacaktır. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Toplamda 10 kişilik kadro için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Nöbet usülü çalışmaya uygun olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca adayların değerlendirmesi Kamu Personeli Seçme Sınavı pauan durumuna bağlı kalınarak KPSS puan sırası esas alınacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar için başvurular başladı ve adaylar en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 02 Temmuz 2018 tarihine kadar, Avşar Yerleşkesinde bulunan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim