Kafkas Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak
Kafkas Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Kafkas Üniversitesi bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere KPSS puanı en az 50 olan adaylar alınacaktır. Son Başvurular 31 Ağustos 2015 tarihindedir.
Kafkas Üniversitesi 17 Ağustos 2015 tarihli yapmış olduğu açıklamaya göre personel alımı gerçekleştrecektir. Alınacak Personeller Üniversitenin Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürüğüne istihdan edilecektir. Adayların başvuruda bulunabilmeleri için, Ortaöğretim mezunlarından en az 50 KPSS 2014 puanı aranacaktır. ALınacak personellerin giderleri Üniversitenin Özel bütçe giderinden karşılanacaktır. Alınacak olan personellerin pozisyonları şöyledir:
-  4 adet Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümü mezunu olmak üzere Sözleşmeli Hemşire,
- 2 adet Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümü mezunu olmak (Amaliyathane ve yoğun bakım tecrübesi olmak) üzere Sözleşmeli Hemşire alınacaktır.
ARANILAN GENEL ŞARTLAR:
-  Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
- T.C. Vatandaşı olan adaylar,
-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
- Askerlik ile ilgili olmayan adaylar ( Erkek Adaylar İçin )
- Görevinde çalışmasını engelleyecek, akıl hastalığı gibi hastalığı olmayan adaylar,
- Ortaöğretimler için 2014 yılı KPSS'dan en az 50 Puan ve üzeri puan alan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını 17 Ağustos 2015 tarihi itibari ile ilan yayınlandıktan 15 gün içinde Mesai satti bitimine kadar ( 31 Ağustos 2015), İstenilen belgeler ve başvuru formu ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Personel İdare Başkanlığına şahsen yapılmalıdır. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
Ayrıca ilanın tam metninide inceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurular hakkında bilgi alabilirsiniz. 
İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.