Devlet Personel Başkanlığı tarafından 18 Aralık 2017 tarihli yayımlanan ilana göre, Kafkas Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Kafkas Üniversitesi bünyesine toplamda 11 kişilik kadro ile Hemşire alımı yapacak ve adaylardan 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayacaktır. Buna göre Kafkas Üniversitesi Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik bölümü lisans Programı mezunu 5 hemşire ve 6 Meslek Lisesi mezunu hemşire alımı yapacak. Aşağıdaki alım tablosundan daha detaylı inceleyebilirsiniz.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR;

Kafkas Üniversitesi başvuru yapacak adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak, Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını doldurmuş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Öğrenim dzeyindeki öğrenim şartlarını taşımak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve yapılacak güvenlik ve arşiv soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İlana başvurular, ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup, adaylar başvurularını en geç 02 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Kafkas Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.