Resmi Gazete'nin 20 Temmuz 2020 tarihli yayımlanan ilanına göre Kafkas Üniversitesi Sözleşmeli bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanmış olan ilana göre 106 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak olup başvuru süreci'de ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır.

Bu kapsamda Üniversitenin Sağlık Araştırma ve Uygulama merkez Müdürlüğünde 657 sayılı devlet memurları kanunun 4. maddesinin B fıkrasına göre Lise, Ön Lisans ve Lsans Mezunu kadrolar yer alıyor.

Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu, 67 Hemşire, 17 Ebe, 3 Eczacı, 8 Röntgen Teknisyeni, 4 Laborant, 1 Psikolog, 3 Diğer Sağlık Personeli ( Paramedik ), 2 Diğer Sağlık Personeli ( Odyolog ) ve 1 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve 18 yaşını tamamlamış olmak " gibi şartlar aranacak.

Özel olarak ise adaylardan, 2018 yılında yapılan KPSS'den Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Üniversitenin personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi itibari ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 04 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını üniversitenin web sayfası (www.kafkas.edu.tr) adresinden online olarak başvurularını yapacaklardır.Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Süresinde yapılmayan veya sistemde meydana gelen gecikmeler sebebiyle geç yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İLANIN TAM METNİ

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARI BURADA