Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı başvurularınd son güne geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre İçişleri Bakanlığına bağlı olan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi bünyesine 6 kişilik kadro ile sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapacak. Başvurularda artık son güne gelindi. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

JSGA Personel alımı başvuruları 11 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 26 Ekim 2021 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını sadece jandarma Genel Komutanlığı Personel Temin adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru yapacak olan adaylar 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Ayrıca istenen KPSS ve YDS puan türüne beraber sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı niteliklerinin gerektirdiği şartlar taşınıyor olması gereklidir.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Temin edilecek sözleşmeli bilişim personeline ait kontenjan miktarına göre ön başvuruya esas alınarak yapılacak (KPSS notunun % 70’i ve yabancı dil notunun % 30’unun toplamı) sıralamaya göre en yüksek puandan başlayarak kontenjanın 10 katı adaya, “mesleki yeterlilik bilgisi ve mülakat sınavına çağrılma” duyurusu www.jandarma.gov.tr internet adresinden tebliğ niteliğinde yapılacaktır. Ayrıca posta veya telefon yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Jandarma Sözleşmeli Bilişim personeli alımı için başvurular 26 Ekim 2021 tarihi ile sona ermesinin ardından başvuru sonuçlarının Kasın ayının ilk haftası açıklanması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim