Jandarma Genel Komutanlığı, sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunuyla birlikte, Ankara Jandarma Genel Komutanlığı’nda görev yapmak üzere, KPSS puan şartı aranmaksızın personel alınacağını duyurdu.

Sözleşmeli olarak görev yapacak olan personellerin, toplamda 11 adet olarak Bilişim Personeli kadrosuna alınacağı duyuru içerisinde yer almaktadır. KPSS’e girmemiş olsanız bile, ilgili Lisans bölümlerinden birisinden mezun olan adayların başvuru yapabileceği ilandaki diğer detaylar şu şekilde;

Geneli 4 yıllık olmak üzere; Bilgisayar, Yazılım, Elektrik, Elektronik, Elektronik Haberleşme Mühendislikleri, Endüstri, Matematik, Sistem ve İstatistik Mühendisliği veya Elektronik ve Haberleşme, Bilgi Sistemleri veya Elektrik ve Elektronik Mühendisliğinde Yüksek Lisans veya Doktora yapmış kişilerin başvurabileceği belirtildi. KPSS şartı olmaksızın, direkt başvuru yapılabilecek.

Daha önce Jandarma Genel Komutanlığının herhangi bir biriminden atılmamış veya kendi isteğiyle ayrımlamamış olmak ve alanında 3 yıl deneyime sahip olmak, aranan diğer şartlardan. Alımlar halen daha devam ederken; 7 Eylül’e kadar başvuruların Jandarma Genel Komutanlığı sitesi üzerinden yapılması gerekmektedir.

Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim