Jandarma Genel Komutanlığı Astsubay Alımı 2016

Jandarma Genel Komutanlığı Astsubay alımı gerçekleştiriyor. Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki astsubay eksikliğini tamamlamak adına Jandarma Astsubay Temel Kursu İle Astsubay alacak. Sizde Jandarma Genel Komutanlığı kursuna başvuruda bulunmak için haberimizin devamındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Jandarma Genel Komutanlığı 04 Ocak 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki astsubay eksikliğini tamamlamak üzere Temel Astsubay kursu ile Astsubay alacak. Sizde Astsubay Alımı ilanına başvuruda bulunmak için alt kısımda verilen bilgileri inceleyebilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

JANDARMA ASTSUBAY TEMEL KURSU İÇİN ARANAN NİTELİKLER:

     - Yapılacak güvenlik soruşturmasında olumlu sonuç verecek olan adaylar,

     - Türkiy Cumhuriyeti Vatandaşı olan adaylar,

     - Daha önce çalıştığı yerden herhangi bir disiplin suçu ile işten çıkrtılmamış olan adaylar,

     - Bir bayan ile nikahsız yaşamayan adaylar,

     - Yapılacak olan sınavda başarılı puan almış olan adaylar,

     - Adli sicil müdürlüğü, ilgili Cumhuriyet Savcılığı ve kayıtlı olduğu yerli askerlik şubelerinden temin edilecek belgelerde; bakaya veya yoklama kaçağı olarak aranmaması veya bu suçlardan soruşturma altında olmamak veya para cezasına çevrilse dahi bu suçlardan ceza almamak,

     - Düzenlenecek yüklenme senedinde belirtilen miktarda tazminatı ödeme gücüne sahip müteselsil kefil göstermek,

     - başvuruda bulunacak olan adayın hakkında Yedek Subay Olamaz kararı bulunmayan adaylar,

Daha fazla ayrıntıya ulaşmak için ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar 12 Ocak 2016 tarihi ile 21 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, ÖSYM Başvuru Merkezleri (Tüm il/ilçe ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri) aracılığıyla veya bireysel olarak internet aracılığıyla (ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden) yapacaklar ve sınav ücretini yatıracaklardır. 

Başvurular ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için ve diğer bilgiler için ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz. İlanın Tam Metni İçin alt kısımdaki linki kullanabilirsiniz.

https://www.isinolsa.com//files/uploads/1c8020ef87.pdf

Editör: TE Bilisim