Jandarma Genel Komutanlığıyapmış olduğu duyurusunda bünyesince bulunan uzman erbaş ihtiyacını gidermek için aşağıdaki verilmiş nitelikler doğrultusunda Sözleşmeli Uzman Erbaş Alımı yapacak. Alımlar başlamış durumda ve en geç adaylar başvurularını 17 Şubat 2017 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir.  En Az lise mezunu olan adaylar başvuruda bulunabilir. 

Hangi Şartlarda Alım Olacak ?

Jandarma Genel Komutanlığı alacağı sözleşmeli uzman erbaş adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları, alımın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 25 yaşını bitirmemiş olmak, Müracaat tarihinin ilk günü itibarıyla terhisinin üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş olmak, Sözleşmeli Erbaş ve erlerden en az üç yıl görev yapmış, sözleşme süreleri içerisinde ve müracaaat yapılan yılın ocak ayı itibari ile 29 yaşını geçmemiş olmak, en az lise mezunu veya dengi okul mezunu veya yurtdışında denkliği olan okul mezunu olmak, tüm sınavları geçen adaylar için sevk edilen hastaneden Komanda Uzman Erbaş veya Uzman Erbaş olur raporu almak, en az 164 cm olmak ve boy ve kilo ölçüm tablosundaki kilo ve boy ölçümlerne uygun olmak, yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuçlar almak, herhangi bir suçu bulunmamak, askerlik hizmetini yapmış veya 20 temmuz 2017 tarihine kadar ertletmiş olmak, başvuru, sınavlar ve kayıt kabul işlemlerinde doğru belgeler sunmak, Tutum ve davranışları ile yasadışı görüşleri benimsememiş, bu gibi faaliyetlerde bulunmamış veya bu gibi faaliyetlere karışmamış olmak, Vücut yapısı düzgün ve bakımlı olmak, Sağlık açısından herhangi bir sorunu olmaması, şartları aranmaktadır. Ayrıca daha detaylı bilgi alabilmek için daha fazla şarta ulaşabilmek için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

Başvurular Nereye Yapılacak?

Başvuruda bulunacak olan adaylar en geç 17 Şubat 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ön Başvurular, www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasına girerek başvuru iĢlemleri sayfasına ulaşabileceklerdir. Beyana dayalı olarak yapılan ve sistem tarafından kabul edilen başvurular ön başvuru olarak kabul edilecektir.
Editör: TE Bilisim