Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile askeri personel alım ilanları yayımladığı gibi yine memur personel alımları da yayımlamaktadır. Geçtiğimiz günlerde ilan edilen duyuru ile Jandarma Genel Komutanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20 sözleşmeli memur personel alımı yapacağı duyuruldu.

Alım ilanı Jandarma Genel Komutanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu ve alınacak olan personellerin bilişim sınıfında olması gerektiği belirtildi. 20 sözleşmeli personeller farklı kadrolar için alınacak. Peki hangi kadro için memur personel alımı yapılacak.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile 20 sözleşmeli memur personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek. Yayımlanan ilana göre;

SİSTEM VE YÖNETİM GELİŞTİRME UZMANI - 1 PERSONEL
SİSTEM VE ALT YAPI UZMANI - 1 PERSONEL
YAZILIM GELİŞTİRME UZMANI - 11 PERSONEL
RİSK ANALİZ VE AÇIKLIK TESPİT UZMANI - 1 PERSONEL
SALDIRI TESPİT VE ÖNLEME UZMANI - 1 PERSONEL
JEMUS DONANIM GELİŞTİRME, İNCELEME VE TAKİP UZMAN - 1 PERSONEL
JEMUS YAZILIM GELİŞTİRME, TAKİP VE DENETİM UZMAN - 1 PERSONEL
ELEKTRON İK HABERLEŞ ME VE GÜVENLİK UZMAN - 1 PERSONEL
AĞ GÜVENLİK CİHAZLARI YAPILANDI RMA VE YÖNETİM UZMANI - 1 PERSONEL
UYGULAMA VE VERİ TABANI GÜVENLİK UZMANI - 1 PERSONEL

Yukarıda hangi pozisyon için kaç personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. Müracaatlar 15 Şubatta başladı ve 10 Mart 2017 tarihinde sona erecektir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
https://app1.jandarma.tsk.tr/pts_aday/aday.aspx
Editör: TE Bilisim