Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilana göre İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için ilan yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgi İşlem Daire Başkanlığında sözleşmeli olarak 1 Sistem Programcısı ve 1 Bilgi Güvenliği Personeli olarak istihdam edilmek üzere 1 Programcı alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilen nitelikleri taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bi sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, ÖSYM tarafından yapılan YDS den D seviyesinde ingilizce dilinden puan almış olmak ve pozisyonuna göre belirtilen özel nitelikleri'de taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

İlgili ilana başvurular ilanın resmi gazete'de yayımlanmasının ardından yani 19 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 03 Ocak 2019 tarihine kadar başvurular yapılması gerekmektedir. Başvurular http://www.iyte.edu.tr adresinde bulunan “İş Talep Formu”nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılarak imzalanmak ve istenen belgeler ile yapılacaktır.

İlanın Tam Metni