İzmir Katip Çelebi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. Az Önce gelmiş olan ilan ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda Üniversiteye toplamda 7 personel alımı yapılacak. KPSS Puanı ile veya KPSS olmaksızın başvuru alınacak.

Başvuru Alınacak Kadrolar Hangileridir?

  • Kıdemli Yazılımcı 3,
  • Back-End Yazılım Geliştirme Uzmanı 3,
  • Front-End Yazılım Geliştirme Uzmanı 1,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi personel alımı için adaylardan genel oalrak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. 

Özel olarak ise,

Süresi geçmemiş olan Yabancı Dil sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak, KPSS'den Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 

Alım yapılacak alanda eğitimini almış ve bilgi sahibi olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Adaylara başvuru için bir aylık süre verilmiş olup en geç 24 Kasım 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim