İzmir Katip Çelebi Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda olmak üzere Sözşemeli Bilişim Personeli Alımı yapılacak. Alımlar farklı kadrolarda yapılacak olup ilan hakkında detaylı bilgiyi sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NELERDİR?

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi 3 kişilik boş kadro ile bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda sözleşmeli bilişim personeli alacak. Bu kapsamda alımlar,

  • 1 Kıdemli Yazılımcı,
  • 1 Tecrübeli Yazılımcı,
  • 1 Tecrübeli Sistem Yöneticisi,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Üniversitenin personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak " şartları aranacaktır.

KPSS DETAYI NEDİR?

Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı için adaylardan 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda KPSS puanı olmayan adaylarda başvuru yapabilecek olup KPSS puanı 70 olarak ele alınacaktır. Ancak KPSS puanı olmadan başvuru yapanların YDS puanı 0 olarak ele alınarak değerlendirme yapılacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sözleşmeli Personel alımı başvuruları 10 Mayıs 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 11 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını sadece ubs.ikc.edu.tr:81/BilisimPersoneliBasvuru adresinden elektronik ortamda yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ