Resmi Gazete'nin 21 Mart 2019 tarihli yayımına göre İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı sözleşmeli olarak alım yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilana göre İzmir Katip Çelebi Üniversitesi tam zamanlı çalışacak ve 1,5 katına maaş alacak 1 C nitelikli Yazılımcı alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi adaylardan 65 7Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erke kadaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile herhangi bağlantısı olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuçalabilmek, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 25 mart 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 10 Nisan 2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Bu kapsamda adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte İzmir Katip Çelebi Üniversitesine şahsen başvuru yapmaları zorunludur. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam metni

Editör: TE Bilisim