İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı ilanı yayımlandı. Az önce gelmiş olan ilan ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 6 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alacak. Alımlar Üniversitenin Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında görevlendirmek üzere yapılacak. Ayrıca Başvuru nitelikleri doğrultusunda adaylara 17 Mart 2021 tarihi ile Yazılı sınav yapılacak.

Hangi Kadrolarda Alım Yapılacak?

  • Kıdemli Yazılımcı 1,
  • Tecrübeli Yazılımcı 2,
  • Yazılım Geliştirici 2,
  • Tecrübeli SistemYöneticisi 1,

Kimler Başvuru Yapabilecek?

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Bunun dışında adaylardan, eğitim bakımından, Üniversitelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir.

KPSS Şartı Nedir?

ÖSYM tarafından 2019 ve 2020 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) ait KPSSP3 puanının yüzde yetmişi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak değerlendirilir) ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun (belge ibraz etmeyenlerin yabancı dil puanı sıfır olarak değerlendirilir) toplamı esas alınarak, genel ve özel şartları sağlayan adaylardan, sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranlar arasından yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 10 (on) katı aday giriş sınavına alınacaktır.

Başvurular Başladı!

Üniversitenin sözleşmeli personel alımı başvuruları 09 Şubat 2021 tarihi ile başlamış olup en geö 09 mart 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlike sadece ubs.ikc.edu.tr:81/BilisimPersoneliBasvuru adresiden elektronik ortamda yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim