İzmir Devlet Opera ve Balesi 10 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliğini tamamlamak için sözleşmeli olarak personel alacak. İzmir Devlet Opera ve Balesi 2 Koro Sanatçısı ve 2 Atölye Elemanı (1 Erkek Kostümcü ve 1 Marangoz) olmak üzere toplamda 4 sözleşmeli personel alımı yapacak. 

Adaylardan 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1.2.3.4.5.6 ve 7. maddeleri taşımak, Koro Sanatçısı için, Yükseköğretim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmaları ya da son sınıfta öğrenimlerine devam ediyor olmaları ve Atölye elemanı kadrosu için, İlgili meslek örgütlerinden alınmış en az üç yıl deneyim sahibi olduğuna dair belge veya eğitim veya meslek kursları gibi yerlerden alınmış belge veya iş tecrübesini gösteren önceki işyerinden alınmış deneyim belgesi olması ve en az ilkokul mezunu veya ilköğretim mezunu olması şartları aranmaktadır.

Başvuru yapacak adaylar, ilan duyurusu yapıldığı tarihten itibaren en geç 21 Nisan 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü mesai saati bitimine kadar, Özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfuz cüzdanı fotokopisi, diploma örneği ve adli sicil raporu ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanların tam metinlerini inceleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Atölye Elemanı İlanı,
Koro Sanatçısı İlanı,