İzmir Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü personel alım ilanı yayımladı Yayımlanan ilana göre İzmir Devlet Opera ve Balesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsili/Gün başına pozisyonunda sözleşmeli olarak 1 kişilik boş kadro ile Perukacı ( atölye Elemanı ) alımı yapacağını belirtti. Başvuru yapacak adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyacak. Ancak adayların başvuru yapabilmeleri için aranan diğer nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İzmir Devlet Opera ve Balesi bünyesine alımını yapacağı boş pozisyon için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. madesindeki A Bendinde buşunan 1,2,3,4,5,6,7 ve 8. maddelerindeki genel şartları taşımak, En az ilkokul veya ilköğretim mezunu olmak ve İlgili meslek dallarında eğitim görmüş en az üç yıl deneyimi olan ve bunu belgelemek şartları aranmaktadır.

Adayların bu nitelikleri taşımaları doğrultusunda 13 Nisan 2018 tarihinde saat 14:00 da sınava katılacaklardır.

BAŞVURU VE İSTENEN BELGELER:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 11 Nisan 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylardan, Diploma aslı ve fotokopisi, 2 adet fotoğraf, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Özgeçmiş ve Adli sicil kaydı ile birlikte son başvuru gününe kadar İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, İsmet Kaptan Mah. 1364 sok.No:5 Basmane –Konak/İZMİR adresine şahsen veya posta yolu ile başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim