Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre İzmir Bakırçay Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilana göre 4 farklı alanda personel alımı yapılacak olup başvuru süreci başlamıştır. Söz konusu ilanlara ve kadrolara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

İzmir Bakırçay Üniversitesi Sözleşmeli olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Bu kapsamda en az Lise Mezunu Personel Alımı yapacak. Ayrıca KPSS 60 puan ile personel alımı yapılacak.İşte kadro dağılımı ve özel şartlar:

1 MÜHENDİS:

Ziraat Mühendisliği lisans mezunu olmak. Alanında Yüksek Lisans yapmış olmak. Lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 (iki) yıl iş tecrübesine sahip olmak. İş güvenliği uzmanlığı sertifikasına sahip olmak. Bitkisel üretimde iyi tarım uygulamaları iç Kontrolörü Sertifikasına sahip olmak. KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.35 yaşından gün almamış olmak.

1 SAĞLIK TEKNİKERİ:

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans mezunu olmak. Lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 3 (üç) yıl deneyim sahibi olmak ve SGK prim dökümü ile belgelendirmek. KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 BÜRO PERSONELİ:

İşletme lisans mezunu olmak.Lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 4 (dört) yıl deneyim sahibi olmak ve SGK prim dökümü ile belgelendirmek. KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.35 yaşından gün almamış olmak.

1 BÜRO PERSONELİ:

“Türk Dili ve Edebiyatı” lisans mezunu olmak. Lisans mezuniyeti sonrası büro hizmetleri alanında en az 4 (dört) yıl iş tecrübesine sahip olmak ve SGK prim dökümü ile belgelendirmek.KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 DESTEK PERSONELİ Halka İlişkiler ):

Önlisans programının birinden mezun olmak. Ön büro eğitimi sertifikasına sahip olmak.Halkla ilişkiler uzmanlığı eğitimi sertifikasına sahip olmak.Önlisans mezuniyeti sonrası alanında en az 1 (bir) yıl iş tecrübesine sahip olmak. KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.35 yaşından gün almamış olmak.

1 DESTEK PERSONELİ ( Elektrikçi ):

Elektrik Programı Önlisans mezunu olmak. Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Elektrik Tesisatı ve Pano Montörlüğü belgesine (MEB onaylı) sahip olmak.Temel Seviye PLC Kullanım belgesine (MEB onaylı) sahip olmak.En az B sınıfı sürücü belgesine başvuru tarihi itibariyle 5 (beş) yıldan fazla süredir sahip olmak.KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.30 yaşından gün almamış olmak.

1 DESTEK PERSONELİ ( Bilişim Personeli ):

Meslek Lisesi Metal İşleri bölümü mezun olmak. Bilişim – Bilgisayar Programcılığı Sertifikasına sahip olmak.Alanında en az 4 (dört) yıl deneyim sahibi olmak ve SGK prim dökümü ile belgelendirmek.KPSS P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

BAŞVRULAR BAŞLADI!

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 07 Temmuz 2002 tarihi itibari ile başlayabilecekler. Bu yönde başvurular en geç 21 Temmuz 220 tarihine kadar devam edecektir. Adalar başvurularını İstenen belgeler ile birlikte sadece Şahsen gerçekleştirmeleri gereklidir. Bunun dışında yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

İSTENEN BELGELER:

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim