Nisan ayının ikinci haftası itibari ile yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa biriminde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını bildirdi.Söz konusu ilana göre İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü Sağlık Uygulama ve Araştırma merkezinde görevlendirmek üzere giderleri özel bütçeden karşılanacak 44 hemşire alımı yapılacak.

EĞİTİME GÖRE KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak. 2018 KPSS P3 Puan Türünden 60 ve Üzeri Puan Almış Olmak Şartı ile 30 Hemşire alınacak.

Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden Mezun Olmak. 2018 KPSS P94 Puan Türünden 60 ve Üzeri Puan Almış Olmak şartı ile 14 Hemşire alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi alımını yapacağı personel adaylarındangenel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

Ayrıca özel olarak ise, 2018 yılında ÖSYm tarafından yapılmış olan KPSS'den lise ve lisans mezunu seviyesinde puan alınmış olması gerekmektedir. Bunun dışında -İstanbul ili sınırları içinde ikamet ediyor olmak, Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğü bünyesine alımını yapacağı personel adayları için başvuru sürecini ilanın resmi gazete'de yayımlanması ile birlikte başlattı. Adayara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 30 Nisan 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim