Az Önce Yayımlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü bünyesindeki personel ihtiyacını giderebilmek için farklı alanlarda sözleşmeli Personel Alımı yapacak. Alımlar KPSS Puanı ile ve ya KPSS Şartı olmaksızın yapılacak. Peki başvuru şartları nedir? Alım yapılacak kadrolar nedir? Başvurular ne zaman yapılacak? İşte ilanın detayları.

Alım Yapılacak Pozisyonlar:

İstanbul Üniversitesi bünyesine Bilgi İşlem dairesi Başkanlığında istihdam edilmek üzere 2 kişi Yazılım Geliştirme Uzmanı (.NET) ve 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı (.NET) alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan Genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca bunun dışında adayların Eğitim olarak en az Dört yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları gerekmektedir.

KPSS Detayı Nedir?

Sözlşemeli Bilişim Personeli Alımı için adaylardan KPSS Şartı aranacak. Bu yönde adaylar 2020 yılında yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Aynı zamanda YDS puanından İngilizce dilinden puan alınmış olması gerekmektedir.

KPSS Puanı olmayan adaylarında başvurusu alınacak. Bu yönde KPSS puanı olmayan adayların puanı 70 olarak ele alınacak. Ancak YDS puanı 0 olarak ele alınacaktır.,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İstanbul Üniversitesi cerrahpaşa Rektörlüğü personel alımı için adaylar başvurularına 14 Ocak 2021 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 28 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece www.istanbulc.edu.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli İş Talep Formu’ nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte, 28/01/2021 tarihi mesai bitimine kadar İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Personel Daire Başkanlığı Avcılar/İSTANBUL adresine elden teslim edilmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim