T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV DUYURUSU
Tüm kurum, kamu kuruluşu ve firmalar işci, personel alımı yapmaya başladı. Daha doğrusu 2016 yılında bir çok kurum personel alımı yapmaya başladı. Bu personel alımlarının içerisine birde İstanbul Üniversitesi dahil oldu. İstanbul Üniversitesi rektörlüğü tarafından sözleşmeli bilişim personeli alınacağı duyuruldu. Alınacak olan bilişim personelleri sınava tabii tutulacak. İşte bu iş ve personel ilanı hakkında tüm detaylı bilgiler!
Bu iş ilanı resmi gazete üzerinde yayınlanmıştır. İstanbul üniversitesi rektörlüğü tarafından bu iş ilanı verilmiş olup 375 sayılı kanuna göre istanbul üniversitesi rektörlüğünce istanbul üniversitesinin bünyesine dahil ettirilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır. Alınacak olan bilişim personelinin KPSS'den en az 70 puan alması gerekiyor. Bu iş ilanına başvuru yapmış olan kişiler yazılı ve uygulamalı olarak sınava tabii tutulacaklar. Toplamda İstanbul üniversitesine 7 adet sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır.
Bu iş ilanı hakkında verilmiş olan iş şartları ve başvuru koşulları;
- Memur olabilmek için hiç bir engelinin bulunmaması gerekir.
- T.C vatandaşı olması gerekir.
- Fen edebiyat, elektrik ve elektronik, elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği gibi bölümlerden mezun olmuş olmanız gerekir aynı zamanda adayların en az 4 yıllık bir üniversite bitirmesi gerekiyor.
- Bilgisayar hakkında tüm işlevleri bilmesi, neler yapılması gerektiği hakkında detaylı olarak blgiye sahip olması. Bilgisayarın çevre ve donanımları hakkında detaylı olarak bilgiye sahip olması gerekir.
- Çok iyi derece de .net, c#, asp.net gibi yazılım türlerini bilmesi gerekir.
- JS, Jquery, CSS, Javascript, HTML gibi web ortamında çalıştırabileceği yazılımsal kodları bilmesi gerekir.
- Kurumsal veya bireysel olarak bir uygulama geliştirebilmeli ve bu konularda tecrübeli olması gerekir.
- Veritabanı tasarımı, optimizasyon gibi veya performans arttırımı gibi konularda tecrübesinin bulunması gerekir
- TFS, GIT, SVN gibi programlarda çalışmış olması gerekir.
İlanın tam metnine Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim