Az önce resmi Gazetede yayımlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirmek üzere giderleri Özel Bütçeden karşılanacak 22 Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Yayımlanan ilana göre farklı alanlarda 22 Sağlık Personeli Alımı kadro dağılımı ve başvuru şartları haberimizde.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

İstanbul Üniversitesi 22 kişilik kadro ile 2 Perfüzyonist, 4 Laborant, 5 Röntgen Teknisyeni, 5 Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, 2 Patoloji Teknikeri, 2 (Eczane Teknikerliği, 1 Anestezi Teknikeri ve 1 Ameliyathane Teknikeri alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İstanbul Üniversitesi Sözlşemeli Personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olamamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Yapılacak güvelik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

Bunun dışında adaylardan özel olarak, 2020 yılında yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSp94, Ön Lisans için KPSSp93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek gereklidir.

ÖZEL ŞARTLAR:

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

İstanbul Üniversitesine personel alımı için başvurular ilanın Resmi Gazetede yayımlanması ile birlikte başladı. Adaylar başvurularını 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu yönde başvurular 05 Ocak 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 20 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece https://pbys.istanbul.edu.tr/basvuru adresinden online olarak yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ