Resmi Gazete'de 11 Mayıs 2020 tarihli yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğündeki eksikliği karşılamak üzere farklı niteliklerde hemşire ve Diyetisyen kadrolarına alım yapacak.  Ayrıca Düşük KPSS puanı ile yapılacak alımlarda adayların en az lise mezunu olmaları gereklidir.

SINAV YAPILMAYACAK!

İstanbul Üniversitesi alımını yapacağı personel adaylarına herhangi bir sınav yapmayacaktır. Bu kapsamda başvuru yapmış ola adayların KPSS puan durumları esas alınarak yapılacak sıralam ile değerlendirme yapılacak olup herhangi sözlü veya yazılı sınav uygulanmayacaktır.

EN AZ LİSE MEZUNU VE KPSS 60 PUAN İLE KADROLAR:

İstanbul Üniversitesi bünyesinde 36 kişilik kadro ile Hemşire ve Diyetisyen alacak. İşte Kadrolar ve dağılım:

20 Hemşire : Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden Mezun Olmak ve 2018 KPSS P94 Puan Türünden 60 ve Üzeri Puan Almış Olmak.

14 Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak ve 2018 KPSS P3 puan türünden 60 ve üzeri almak.

2 Diyetisyen: Beslenme ve Diyetik Bölümü Lisans Mezunu Olmak ve 2018 KPSS P3 puan türünden 70 ve üzeri almak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1 - Pandemi Süresince şehirler arası ulaşımın kısıtlı olması nedeniyle İstanbul ili sınırları içinde ikamet eden kişiler başvuru yapabileceklerdir.

2 - Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

3 - Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4 - Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.

5 - Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdır. Ortaöğretim Mezunları için 2018 KPSS-P94, Lisans Mezunları için 2018 KPSS-P3 puan türü esas alınacaktır.

6 - 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

İstannul Üniversitesi Kamu Personeli alımı başvurularıiçin süreç başladı. Söz konusu iilanda da belirtildiği gibi ilanın yayım tarihinden en fazla 15 gün içerisinde başvuru yapılması gereklidir. Bu kapsamda başvurular 11 Mayıs 2020 tarihi ile 25 Mayıs 2020 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvurular, www.istanbulc.edu.tr ve https://personel.istanbulc.edu.tr/adresindeki Başvuru formunu eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim