Tatil sonrasında yeni personel alım ilanları yayımlandı. Resmi gazete'de yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için en az lise mezunu olan sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde İstanbul Üniversitesi Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre sözleşmeli hemşire alımı yapacak.

40 HEMŞİRE ALINACAK!

İstanbul Üniversitesi Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden Mezun Olmak şartı ile 40 Hemşire alacak. Hemşirelerin bütçesi özel bütçeden karşılanacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü ne alımını yapacağı hemşire adaylarından, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Haftalık 40 saatlik çalışmayı kabul etmek ve 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın resmi gazete'de yayımlanmasının ardından başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde başvurular 10 Haziran 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 25 Haziran 2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir.

Adaylar başvurularını, ) www.istanbulc.edu.tr adresindeki Başvuru Formunu ve Başvuru Dilekçesini eksiksiz doldurarak istenen belgeler ile birlikte İstanbul üniversitesi Personel Daire Başkanlığına Şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim