İstanbul Üniversitesi personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Üniversitenin bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında istihdam edilmek üzere 9 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Alımlar yazılı ve Sözlü sınav ile yapılacak olup Bilişim Personeli Alımları KPSS Puanı ile yapılacak. Ancak KPSS Puanı olmayan adaylarda başvuru yapabilecek olup detayları sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

İstanbul Üniversitesi personel alımı için toplamda 9 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapılacak olup alımlar,

  • 4 Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı (.NET),
  • 1 Sistem Uzmanı,
  • 1 Sistem Güvenlik Uzmanı,
  • 1 Sistem ve Ağ Uzmanı,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Üniversitenin bilişim personeli alımı alımı için başvurular 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler ile yapılacak. Ayrıca adaylar başvurularını belirtilen belirtilen pozisyonlara göre yapılacak olup özel niteliklerin taşınıyor olması gereklidir. Ayrıca KPSS ve YDS Puanı şartları aranacak.

KPSS DETAYI NEDİR?

İstanbul Üniversitesi personel alımı için adaylar başvurularını KPSS Puanına göre yapacak. Ayrıca KPSS Puanı olmayan adaylarında başvurusu alınacak.

KPSS Puanı ile başvuru yapacak adayların P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

KPSS Puanı olmayan adayların puanları ise 70 olarak ele alınacak olup Değerlendirmelerde YDS puanı 0 olarak ele alınacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Başvurular 28/06/2021 tarihinde başlayacak ve 12/07/2021 tarihi mesai bitimine kadar https://pbys.istanbul.edu.tr/basvuru internet adresi üzerinden online olarak yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ