İstanbul Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi fakrlı alanlarda Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinden Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde görevlendirmek üzere 163 kişilik kadro ile sözleşmeli Sağık Personeli Alımı yapılacak. 2020 KPSS Puanı ile yappılacak alımlar hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

163 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğüne Ön Lisans ve Lisans mezunu alımı yapılacak. Bu alanda 132 Hemşire, 4 Ebe, 1 Diğer Sağlık Personeli ( Tıbbi Sekreter ), 16 Sağlık Teknikeri, 5 Laborant ve 5 Röntgen Teknisyeni alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1-Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

2-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3-Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.

4-Başvuracak Önlisans ve Lisans Mezunu adaylar 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdır. Önlisans Mezunları için 2020 KPSS-P93, Lisans Mezunları için 2020 KPSS-P3 puan türü esas alınacaktır. 5-5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin

5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince,4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

6-İstanbul ili sınırları içinde ikamet ediyor olmak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İstanbul üniversitesi cerrahpaşa Rektörlüğüne Sözleşmeli Personel alımı için başvurular ilanın yayımlanlası ile birlikte başladı. Adaylar başvurlarını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmesi gereklidir. Bu alanda 26 Kasım 2020 tarihi ile başlayan başvurular en geç 10 Aralık 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte www.istanbulc.edu.tr ve https://personel.istanbulc.edu.tr/adresindeki Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

  • Fotoğraflı Başvuru formu
  • Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi
  • KPSS sınav sonuç belgesi
  • İkametgah Belgesi (E Devletten veya Nüfus Müdürlüklerinden)

İLANIN TAM METNİ