İstanbul Üniversitesi 17 Eylül 2020 tarihli yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda sözleşmeli olarak bilişim personeli alımı yapacak. Bu kapsamda Üniversitenin Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına istihdam edilmek üzere 4 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alınacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 4 kişilik boş kadro ile, Veri Tabanı Yöneticisi, Yazılım Geliştirme Uzmanı (.NET) ve İş Geliştirme Yöneticisi alımı yapılacak.

KPSS ŞARTI YER ALIYOR!

Adayların başvuru yapabilmeleri için 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir. Ayrıca KPSS puanına sahip olmayan adayların puanları 70 olarak ele alınacak.

Aynı zamanda adayların Yabancı Dİl Sınavından İngilizce dilinden puana sahip olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Aynı zaman da Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, En az dört yıllın eğitim veren Üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezu olmuş olmak ve Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

İstanbul Üniversitesine personel alımı için başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 17 Eylül 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 01 Ekim 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Personel Daire Başkanlığı Rektörlük Binası Zemin Kat Avcılar/İSTANBUL adresine istenen belgeler ile birlikte yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ