İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. 05 Aralık 2019 tarihi ile gelmiş olan ilana göre Üniversite Sağlık Uygulamalı Araştırma merkezinde görevlendirmek üzere giderleri özel bütçeden karşılanacak 35 sözlmeli hemşire alımı yapacak. Ayrıca adaylardan bu yönde KPSS şartı aranıyor. İşte diğer şartlar şöyledir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

  • Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.
  • Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdır. 2018 KPSS-P94 puan türü esas alınacaktır.
  • 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.
  • Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden Mezun Olmak.
  • 2018 KPSS P94 Puan Türünden 50 ve Üzeri Puan Almış Olmak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı başvuruları 05 Aralık 2019 tarihi ile başlamış olup en geç 20 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular Üniversitenni resmi internet www.istanbulc.edu.tr adresindeki Başvuru Formunu ve Başvuru Dilekçesini eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Üniversitenin  Personel Daire Başkanlığına Şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

  1. Fotoğraflı Başvuru Formu (Üniversitemiz Web sayfasında yayımlanan başvuru formu doldurulacaktır.)
  2. Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi
  3. Diploma veya Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi (e-devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
  4. 2018 KPSS Sınav Sonuç Belgesi

Söz konusu ilan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim