Devlet Personel Başkanlığı internet sitesinde 08 Ocak 2019 tarihli yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Üniversitesi bünyesindeki memur personel eksikliini gidermek için farklı pozisyonlarda alım yapacak. Buna göre İstanbul Üniversitesi toplamda 131 kişilik boşluk ile alım yapacak ve adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

İstanbul Üniversitesi farklı pozisyonlarda 131 kişi alacak. Bu yönde Lisans Mezunu 29 Hemşire, Lise Mezunu 100 Hemşire, Lisans Mezunu 1 Çocuk Gelişimcisi ve 1 Sosyal Çalışmacı pozisyonlarında alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İstanbul Üniversitesi alımını yapacağı 131 kişilik kadro için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde nöbet usülü çalışmayı kabul etmiş olmaları gereklidir.

Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak olup, 2018 yılında yapılmış olan sınav puanı esas alınacaktır. Hemşire pozisyonu için, Lise Mezunu olanlar için KPSSP94 pan türünden en az 50 puan almış olmak, Lisans mezunu olan Hemşire adayları için KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmaları gereklidir. Lisans Mezunu olan Sosyal Çalışmacı ve Çocuk Gelişimcisi pozisyonu için ise KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan 08 Ocak 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup başvurular başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yapmaları gereklidir. Buna göre başvurular en geç 22 Ocak 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını www.istanbulc.edu.tr adresindeki Başvuru Formunu ve Başvuru Dilekçesini eksiksiz doldurarak istenen belgeler ile birlikte İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına Şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanın Tam Metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni