İstanbul Üniversitesi dün yayımladığı personel alımı ilanı ile bünyesine 85 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirmişti. Başvuruları başlayan İstanbul Üniversitesi için bugün ( 25 Ağustos 2020 ) itibari ile yenş bir karar yayımlandı. Resmi Gazete'nin duyurusuna göre o kadro için iptal kararı yayımlandı. İşte detaylar.

SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALINACAK!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğü 85 kişilik boş kadro için sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirmişti. Bu kapsamda alımlar Hemşire, Ebe, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri ve Eczacı kadrosunda alım yapılacaktı. Ancak Resmi gazetede yayımlanan karara göre Eczacı kadrosu iptal edildi. Resmi Gazetede gelen iptal kararı duyurusu şöyledir;

24.08.2020 tarihli ve 31223 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanımızda yer alan; aşağıda belirtilen E2 unvan kodu ile 2 (İki) Eczacı pozisyonu alımı iptal edilmiştir.

DİĞER KADROLAR İÇİN BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

İstanbul Üniversitesi için yayımlanana iptal kararına göre üniversite personel alımı sayısı 83 e düştü. Bu kapsamda Cerrahpaşa Rektörlüğü için diğer kadrolara alımlar devam ediyor. Söz konusu ilan 24 Ağustos 2002 tarihinde başlamış olup en geç 15 gün sürecek. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 07 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecek. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen Üniversiteye yapılacak.

İLAN HAKKINDA DETAYLI BİLGİ BURADA