İstanbul Teknik Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı branşlardan Sözleşmeli olarak Büro personeli Alımı gerçekleştirecek. Buna göre adayların bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından aranan şartları taşımaları gerekmektedir. İstanbul Teknik Üniversitesi adaylardan KPSS, 657 Sayılı Devlet memurlarıları kanunun maddelerine göre ve eğitim seviyesine göre alım yapacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesine toplamda 10 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Büro Personeli alacak ve buna göre adayların bu kadroya başvuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet memurları Kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Yapılacak Güvenlik ve Arşiv Araltırmasından olumlu sonuç alabilmek, 30 yaşından büyük olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak şartları aranmaktadır. 

Ayrıca adaylardan özel olarak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak, İnsan ilişkileri konusunda başarılı ve Ekip çalışmasına yatkın olmak, Belgelemek şartıyla mezuniyet sonrası 2 yıl hizmeti olmak şartları aranır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını en geç 22 Aralık 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, şahsen veya posta yolu ile http://www.pdb.itu.edu.tr adresindeki Başvuru Formu doldurularak ilgili belgeler ile birlikte hazırlanarak “İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Maslak – İSTANBUL” adresine yapılacaktır.. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayabilirler.

Editör: TE Bilisim