Üniversiteler her geçen gün yeni bir alım ilanı yayımlıyorlar ve bünyelerine yüzlerce personel alımı yapıyorlar. Yayımlanan son ilana göre İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesine 5 kişilik boş kadro ile Büro Personeli alımı gerçekleştirecek. Bu yönde adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak ve puan durumuna göre sıralama yapılacaktır.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesine toplamda 5 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre İstanbul Teknik Üniversitesi Önlisans mezunu olan Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği veya Adalet önlisans programlarından veya adalet meslek yüksekokullardan mezun olmuş olmak şartı ile 1 Büro Personeli, Büro Yönetimi ve Sekreterliği Bölümü mezunu olmak şartı ile 1 Büro personeli ve Lisans mezunu olan, İşletme İstatistik bölümü lisans programlarından mezun olmuş olan 3 Büro Personeli olmak üzere toplam da 5 kişi alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi büro personeli pozisyonuna başvuru yapacak adaylar, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, yapılacak güvenlik araştırması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Son başvuru tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 15 gün içerisinde yani en geç, 22 Mayıs 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Maslak – İSTANBUL adresine yapılacaktır. İlanın Tam Metnine Buradan ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim