Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre İstanbul Kadıköy Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre İstanbul Kadıköy Belediyesi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 49. maddesi uyarınca kadro karşılığı Tam Zamanlı sözleşmeli olarak Tabip alacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen şartları taşımaları zorunludur.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İstanbul Kadıköy Belediyesi bünyesine alımını yapacağı Tabip adaylarından, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir başka kamu kurumunda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, Mevburi Hizmetini yapmış bulunmak ve belgelemek ve üniversitelerin Tıp Fakültelerinden mezun olmuş olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, Diploma, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Özgeçmiş, Askerliğini gösterir belge, 2 adet Fotoğraf, Adli Sicil belgesi, Sağlık Raporu, Herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmadığına dari belge ile birlikte 06 Ağustos 2018 tarihi Pazartesi güü saat 16:30 a kadar İstanbul Kadıköy Belediyesi Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru sonrasında ise 10 Ağustos 2018 tarihi saat 14:30 da adaylara mülakat yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim