Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan Duyuruya göre, İstanbul Devlet Opera ve Balesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak ve bünyesine istihdam sağlamak üzere Türk uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma grubunda Temsili/Gün Başına pozisyonunda 1 kişilik kadro ile Bale Sanatçısı ( Kordöbale ) alımı gerçekleştirecek. başvuru yapacak adaylar en az lise mezunu olmak zorunda ve başvurularını başvuru tarihleri içerisinde gerçekleştimeleri gerekmektedir. Ayrıca başvuru yapmış olan adaylar ve başvurusu geçerli olan adaylar İstanbul Devlet Opera ve Balesi tarafından yapılacak olan sınava tabi tutulacaklardır.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

İstanbul Devlet Opera ve Balesi alım yapacağı 1 kişilik kadro ile adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanuun 48. maddesindeki 1,2,3,4,5,6,7 ve 8. maddelerindeki belirtilen nitelikleri taşımak ve Yükseköğrenim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi veya konservatuarların bale bölümünden en az lise düzeyinde mezun olmaları ya da lisans düzeyinde öğrenimlerine devam ediyor olmaları şartı aranır.

BAŞVURULAR:

Yukarıdaki başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını en geç 04 Ekim 2017 tarihine kadar gerçekleltirmeleri gerekmektedir. Başvurular, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Diploma Aslı veya Noter Tastikli örneği ve Adli Sicil raporu ile birlikte başvurularını İDOB Sahne Müdürlüğü, Üsküdar Eski Tekel Binası-Hacı Hesna Hatun Mah. Paşa Limanı Cad. No:66 Kuzguncuk-Üsküdar/İSTANBUL adresine şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ise, Buraya Tıklayarak ilan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler.