İstanbul Devlet Opera ve Balesi Sözleşmeli Personel Alımı 2015

DEVLET OPERA VE BALESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

İSTANBUL DEVLET OPERA VE BALESİ MÜDÜRLÜĞÜ

Sözleşmeli Sanatçı Alım İlanı

Genel Müdürlüğümüz İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün personel ihtiyacını karşılamak üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 1 adet Atölye Elemanı (1 Adet Perukacı) alınacaktır.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1-Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır.

2-Lise mezunu olmak,

3-İlgili meslek örgütlerinden alınmış en az üç yıl deneyim sahibi olduğuna dair belge veya eğitim veya meslek kursları gibi yerlerden alınmış belge veya iş tecrübesini gösteren önceki işyerinden alınmış deneyim belgesi olması şartları aranır.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Türk Uyruklu Temsil/Gün Başına Çalışma Grubunda

Atölye Elemanı Uygulama Müfredatı

Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Temsil/Gün Başına Çalışma Grubunda Atölye Elemanı olarak çalıştırılacak sanatçılar, Müdürlük tarafından belirlenecek değerlendirme yapılan branşla ilgili en az 3 kişilik komisyon tarafından dinleme ve denemeye tabi tutularak başarılı olanlar ile sözleşme yapılacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular, en geç 16 Nisan 2015 Perşembe günü mesai bitimine kadar ilgili Müdürlüğün Sanat Teknik Müdürlüğü birimine;

1-Diploma Örneği,

2-Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

3-Özgeçmiş,

4-Dilekçe,

5-En az üç yıl deneyim sahibi olduğunu gösterir belge, sertifika, bonservis vb. ile şahsen aşağıdaki adrese yapılabilir.

SINAV YERİ, TARİHİ VE SAATİ

Yer : Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Tarih : 17 Nisan 2015 Cuma Saat : 10.00

İRTİBAT TELEFONLARI: (0216) 334 73 93

Editör: TE Bilisim